Vårt kök Citykonferensen

Välkommen till den kulinariska delen av Citykonferensen.
Citykonferensens kök använder sig så långt det går av närproducerade råvaror som är ekologiskt odlade. Vattnet du dricker är tappat, renat och kolsyrat alldeles i närheten - nämligen i restaurangen. Kaffe och te är givetvis rättvisemärkt och ekologiskt odlat.

Till vår hjälp har vi ett totalrenoverat hygieniskt kök, eget bageri, moderna hantverksmässiga metoder och de senaste datoriserade varmluftsugnarna för tillagning under låga smakbevarande temperaturer. Här komponerar vi måltider med både internationell och Svensk prägel. Målet är att skapa goda, hälsosamma måltider samtidigt som de är exkusiva. Att undvika onödiga fetter i matlagningen skall inte påverka smaken negativt - snarare tvärtom. Lätt knapriga grönsaker smakar bäst. Som gäst ska du känna dig stärkt och energifylld efter en god måltid, det är vår ambition.

Vi har en rutinerad och kunnig personal som alltid gör sitt yttersta för att du som gäst ska få en helhetsupplevelse - oavsett om det handlar om en festmiddag eller en heldagskonferens.

Hos oss kan du känna dig tryggg. Vi tilllgodoser dina önskningar och rätar ut frågetecken inför din tillställning hos oss. Rådgör gärna med kökspersonalen om vad som ska serveras på just din tillställning. 

Namn
Företag
E-post
Telefon
Meddelande