Om Citykonferensen

Välkommen till ett av Stockholms mest centrala konferenscenter för dig som planerar möten, konferens, företagevent eller söker festlokal och festvåning för större och mindre arrangemang. 

Målsättningen är att alltid ligga i framkant i den tekniska utvecklingen inom konferens, möten och utbildningsverksamhet. Med det centrala läget finns över 2 000 hotellrum och lika många parkeringsplatser inom en minuts gångradie.

Vår affärsidé:
Att erbjuda en effektiv, tekniskt och pedagogisk fulländad mötesplats i centralt läge. Att erbjuda god service som underlättar och stimulerar information och kunskapsutbyte mellan människor i en trevlig, modern och ombonad miljö. Vi vänder oss till alla i näringslivet förekommande företag och organisationer som efterfrågar professionell möteskvalitet.

Ägare:
Ägare till Citykonferensen är Sveriges Ingenjörer med verksamhet i samma hus. Sveriges Ingenjörer är en medlems- och intresseorganisation med 117 000 medlemmar. Ägarskapet genomsyrar hela verksamheten och våra lokaler med inslag och uppmuntran om kreativitet, nytänkande och historiskt viktiga uppfinningar.

Sveriges Ingenjörer välkomnar utbildnings- och konferensdeltagare från alla yrkeskategorier i hela näringslivet och samhället. Vidareutbildning är avgörande för Sverige och svenska företag för att hävda sig i den internationella konkurrensen.

Miljöpolicy:
Citykonferensen strävar efter att i sin verksamhet verka för ett långsiktigt hållbart samhälle med minsta möjliga miljöpåverkan.

Namn
Företag
E-post
Telefon
Meddelande