Pub Oxsvansen

Välkommen till Pub Oxsvansen - den gedigna puben med en kundkrets som baseras på rekommendationer. Du hittar Oxsvansen på entréplan, i direkt anslutning till Restaurang Oxen. Oxsvansen är specialiserad på malt whisky och har ett av Sveriges största sortiment av single malt whisky.

Pubmästare Alan Watson är känd som den hängivna experten med lång erfarenhet. Watson härstammar från Aberdeen i Skottland och en familj som drivit pub i tre generationer. När Alan Watson kom till Sverige under 1960-talet var han med och startade upp den allra första puben i Sverige - "The Tudor Arms" på Östermalm i Stockholm. Som grundare och ordförande för föreningen "The Swedish Whisky Society" med över 400 medlemmar vet Alan vad han pratar om.

Dra er tillbaka efter dagens möten för en öl i den ombonade och klassiska puben eller låt besöket bli början på resten av kvällen med ett större sällskap. På måndagar kan ni abonnera puben för egna sittningar så som privat pubafton eller dryckesprovningar. Puben används även som chambre separée för upp till 20 personer under luncher. 

Namn
Företag
E-post
Telefon
Meddelande